Är mitt konto säkert när det flyttats till Photobox?

Om du har skapat ett konto genom Photobox, har ditt konto alltid varit del av Photobox system enligt de allmänna villkoren och integritetspolicyn på Photobox hemsida.

Detta betyder att ditt konto är oförändrat, och du kan komma åt dina bilder och sparade skapelser precis som tidigare.

0 av 0 tyckte detta var till hjälp
# [MEJLA OSS](/hc/sv/requests/new) Vårt vänliga supportteam är tillgängligt för att hjälpa dig med dina frågor!
# [CHATTA MED OSS](#) Öppettider
Mån - Fre kl 09 - 13 & 14:30 - 17
Lör - Sön Stängd
# PHOTOBOX KUNDSERVICE Hittade du inte vad du sökte efter? Vi hjälper dig gärna via chatt eller e-mail.