Kan jag fortfarande samla ICA stammispoäng när jag handlar på Photobox Sveriges hemsida?

Eftersom att samarbetet mellan Photobox och ICA har upphört, kommer du tyvärr inte att kunna samla ICA stammispoäng när du handlar på Photobox hemsida. Du kommer dock självklart inte att förlora några av dina tidigare insamlade poäng via ICA Foto, enligt ICA stammis användarvillkor. Läs mer om ICA stammispoäng och hur du kan samla poäng här.