Kan jag dela mina skapelser och foton på min Facebook-sida?

Du kan dela dina favoritfotoalbum och böcker på din Facebook-sida, och det är väldigt enkelt! Logga in på ditt PhotoBox-konto och klicka på " Mina album " eller " Mina skapelser " beroende på vad du vill dela.

Klicka sedan på " Post till Facebook " under boken eller albumet du vill dela och en popup visas där du kan logga in med dina Facebook-uppgifter och redigera ditt inlägg innan du skickar det till din vägg.

Observera att din webbläsare måste tillåta popup-fönster att göra detta.

*Det här alternativet är inte tillgängligt för skapelser gjorda i den nya redigeraren.