Egenskaper för Fotobok Fina Stunder

Fotobok Fina Stunder är tryckt på tjockt 250 gsm lackerat glanspapper och är den perfekta presenten för att odödliggöra speciella stunder med dina nära och kära.

Omslaget är tillverkat av 500 g / m2 sandlaminerat papper, vilket ger produkten en elegant kornig matt effekt.

Fotobok Fina Stunder finns som en 24, 36 eller 48-sidig bok (1 foto per sida) i två dofferentformat som du kan ordna i 3 olika layouter med 2 olika bakgrunder. Du kan också inkludera en text för att skapa perfekta bildtexter för dina bästa minnen.