Hur kan jag byta namn på min skapelse?

Skapelser gjorda i den nya studion:

1) På skrivbordet:

I redigeraren ovanför din skapelse finns det ett textfält där du kan skriva namnet eller ändra det, om du vill. Efter att ha skapat namn / skapat namn, klicka på ikonen "spara" till höger.

2 ) På din mobila enhet:

• Klicka på menyn (tre horisontella linjer) längst upp till vänster i redigeraren.

• Skriv det nya namnet i textfältet och klicka på "spara" -ikonen.

* För närvarande är det inte möjligt att byta namn på din skapelse från "Mitt konto> Mina skapelser". När du väl har bytt namn på din skapelse från studion sparas det nya namnet på ditt konto. Du hittar din skapelse i "Mina skapelser", som du kan komma åt direkt från studion genom att klicka på "Mina skapelser".

Skapelser gjorda i den gamla studion:

Du kan fortfarande byta namn på din skapelse i den gamla studion från "Mitt konto> Mina skapelser". Det här alternativet är fortfarande tillgängligt under din skapelse.