Kan jag byta storlek på min kalender?

Det är tyvärr inte möjligt att ändra formatet på kalendern efter att den har skapats.

Om du vill ändra storleken på din kalender eller välja en annan, välj den kalender du vill ha här och klicka sedan på "Skapa nu". Du måste redigera din kalender igen från grunden, men alla uppladdade foton sparas på ditt konto och kan enkelt infogas i den nya kalendern.