Hur väljer eller ändrar jag kalenderens startmånad?

För att skapa en almanacka väljer du Almanackor eller butik - Almanackor och Kalendrar i menyn högt upp på hemsidan. Klicka på den almanacka du önskar och klicka sedan på "Skapa nu".

Välj startmånad:
Du måste välja startmånad och år direkt på produktsidan. Det går för tillfället inte att ändra dem i studion.


 
0 av 0 tyckte detta var till hjälp
# [MEJLA OSS](/hc/sv/requests/new) Vårt vänliga supportteam är tillgängligt för att hjälpa dig med dina frågor!
# [CHATTA MED OSS](#) Öppettider
Mån - Fre kl 09 - 13 & 14:30 - 17
Lör - Sön Stängd
# PHOTOBOX KUNDSERVICE Hittade du inte vad du sökte efter? Vi hjälper dig gärna via chatt eller e-mail.