Frågor om projekt som skapats I den gamla studion

1) Varför byter Photobox till en studio med färre funktioner?
Programmet Flash Player, som vår gamla studio körs i, stöds inte längre av Adobe efter december 2020. Detta påverkar alla webbläsare på alla operativsystem, och vissa företag, t.ex. Google och Microsoft, tar bort stödet för Flash helt och hållet. Därför har vi skapat en ny studio (ny redigerare) där det är ännu enklare att skapa personliga produkter och där du kan prova på våra nya funktioner (t.ex. Easy Create och byta layouter). Vi arbetar ständigt med att förbättra den så att du kan fortsätta att skapa utan problem.

2) Jag har gjort fotoböcker i den gamla studion länge. Vad händer med mina gamla fotoboksprojekt?
Om du har skapat fotoböcker i den gamla studion kan du beställa dem när som helst från sidan "Mina skapelser".

3) Kan jag överföra mina gamla projekt till den nya studion och fortsätta att redigera och beställa dem? Kan jag överföra mina projekt till ett PDF-dokument och behålla dem på så sätt?
Tyvärr kan du för tillfället inte överföra dina gamla projekt från en studio till en annan, och de överförs inte heller automatiskt. Därför försvinner alla dina ofullständiga projekt efter december 2020. Du kan inte heller överföra ditt projekt till ett PDF-dokument.

4) Jag har skapat förinställda teman och format för mina fotoböcker som jag återanvänder. När blir funktionerna från den gamla studion tillgängliga i den nya redigeraren så att jag kan använda den på samma sätt?
Vi arbetar ständigt med att förbättra alternativen i den nya redigeraren och lägga till fler funktioner. Det är vårt mål att ge dig samma verktyg och redigeringsupplevelse som du förväntar dig så att du kan fortsätta att skapa samma produkter år efter år.

5) Vilka produkter kan jag skapa i den nya redigeraren?
I den nya redigeraren kan du skapa de flesta fotoböcker (med vissa undantag som Fotobok Fina Stunder, Fotobok Cirkel och Min Första Fotobok) och de flesta almanackor och kalendrar. Almanackorna och kalendrarna kommer även att finnas tillgängliga på vår mobilanpassade version av webbplatsen.

6) Varför kan jag inte redigera eller beställa mina Kalender-skapelser gjorda i den gamla studion från "Mitt konto> Mina skapelser"?
Vi är mycket ledsna över att du inte kan redigera eller beställa några av dina Kalender-skapelser gjorda i den gamla studion längre!
Detta beror på att vi nyligen gjorde förbättringar av de fysiska egenskaperna hos vissa av våra kalenderprodukter (till exempel genom att justera originalstorleken till mer exakta A4- eller A3-mått). På grund av denna förändring kan våra fabriker nu inte längre producera kalendrar med de gamla specifikationerna och tyvärr var vi tvungna att ta bort de från den gamla studion.

De berörda kalendrarna är:
- Enkel Väggalmanacka A4 & A3
- Smal Väggalmanacka
- Väggalmanacka Lyx Kvadrat
- Dubbel Väggalmanacka
- Väggalmanacka Lyx

Om du har en pågående skapelse som nu visas som ”avbruten”, eller om du vill beställa om eller ändra en gammal kalender, rekommenderar vi att du skapar en ny med vår nya Studio. Vi har nyligen lagt till ett alternativ "anpassade händelser" i redigeraren så att du kan återanvända dina sparade personliga händelser (även från de kalendrar som gjorts i den gamla studion) i nya kalendrar. För mer information om "Hur man lägger till evenemang?", Klicka här.

* Om du har köpt krediter för att skapa en kalender senare kan du lösa in den mot den nya versionen av kalendern.

7) Jag har svårt att förstå hur den nya redigeraren fungerar. Har ni några videor som visar hur den fungerar?
Vi har inga instruktionsvideor om den nya redigeraren än, men du hittar vanliga frågor och svar på vår Hjälp-portal där vi förklarar hur den nya redigeraren fungerar.