Hur kan jag lägga till text i min skapelse i den nya redigeringsstudion?

Om du vill lägga till text i din skapelse klickar du på ikonen "Lägg till text" från panelen med alternativ som finns mitt på sidan. Ett nytt popup-fönster kommer att visas med möjlighet att skriva din text med valt teckensnitt, storlek, justering och textfärg. Du kommer att kunna placera den var du vill i din skapelse och du har möjlighet att redigera den när du klickar på den.

Om du gör ett misstag kan du gå tillbaka genom att klicka på "Ångra" -knappen eller använda "Gör om".