Hur kan jag redigera min skapelse?

Välja layouter, bakgrunder och Illustrationer :

På den övre vänstra sidan av vår nya redigeringsstudio, ovanför dina foton, har du panelen med alternativ som du kan välja: layouter, bakgrunder och illustrationer.

Layouter: När det gäller bokskapandet kan du filtrera antalet foton du vill lägga på sidan genom att välja "Antal foton". Om du vill skapa din egen layout kan du göra det genom att klicka på ikonen "Lägg till bild" och redigera bildstorleken.

Om du vill tillämpa en layout från den valda sidan på alla sidor (främre omslag & bakomslag undantas), klicka på alternativet "Tillämpa layout på alla sidor " från layoutfliken.

För att spara dina favoritlayouter, klicka på alternativet "Favorit" från menyn.

Bakgrunderna: Den nya redigeringsstudion föreslår en fin variation av bakgrundsfärger att välja mellan.Om du vill tillämpa en bakgrundsfärg på alla sidor klickar du på alternativet "Använd denna färg på alla sidor".

Illustrationer: Det sista redigeringsalternativet är valet av grafiska utsmyckningar. Välj de/den du vill och dra dem till din skapelse. Du kommer också att kunna redigera dem via menyn som visas till vänster (om du klickar på varje grafisk utsmyckning) på samma sätt som dina foton.