Kan jag få en faktura för min beställning?

Du hittar en faktura för din beställning i "Min orderhistorik", där du kan välja "klicka för faktura". Här ser du en uppdelning av din beställning, inklusive moms. Fakturan kan också skrivas ut genom att klicka på "Skriv ut faktura nu" längst ner på sidan.

0 av 0 tyckte detta var till hjälp
# [MEJLA OSS](/hc/sv/requests/new) Vårt vänliga supportteam är tillgängligt för att hjälpa dig med dina frågor!
# [CHATTA MED OSS](#) Öppettider
Mån - Fre kl 09 - 13 & 14:30 - 17
Lör - Sön Stängd
# PHOTOBOX KUNDSERVICE Hittade du inte vad du sökte efter? Vi hjälper dig gärna via chatt eller e-mail.