Leveranstid

Hur lång är leveranstiden?

Vi strävar efter att ha de flesta produkter levererade till dig så fort som möjligt och om du gör en beställning på framkallningar en vardag innan klockan 11 så försöker vi skicka iväg din beställning samma dag. För att hitta specifik information om våra leveranstider, var god och se vår leveranssida.

För de flesta av våra produkter kan du välja mellan följande alternativ:

Standardleverans:
Standardleveranstiden är 3-7 arbetsdagar. Du hittar mer information nedan, under "Produktions- och leveranstider".

Expressleverans:
För alla expressleveranser med DHL Express tillkommer en extraavgift per beställd produkt. Genomsnittlig leveranstid är 2 arbetsdagar. Du hittar mer information nedan, under "Produktions- och leveranstider”.

Internationella leveranser:

Vid leveranser till andra länder i Europa samt för internationella leveranser läggs en tilläggsavgift på de vanliga leveranskostnaderna. Internationella leveranser kan ta upp till 10 dagar längre än vanliga leveranser på grund av tullregler och längre fraktavstånd.

Vad är ett beräknat avsändningsdatum?

När du gör en beställning hos oss kommer du att få ett beräknat avsändningsdatum i beställningsbekräftelsen. Det är det datum som vi beräknar att din beställning kommer att skickas ut från vår produktion.

Var god och observera att din beställning och dess beräknade avsändningsdatum kan påverkas om du använder en rabattkod. Vissa rabattkoder lägger till ytterligare produktionstid för din beställning för att möjliggöra mycket populära erbjudanden.