Sekretess och säkerhet för dina foton

Våra regler är enkla: dina bilder hålls privata om du inte väljer att dela dem. Du behåller upphovsrätten över alla bilder. Du måste emellertid följa våra sunt förnuftregler om upphovsrätt och användarvillkor. Klicka på sekretess och juridiska länkar längst ner på sidan för att se vår fullständiga integritetspolicy och användarvillkor.

Är mina foton säkra på er webbplats?

Ditt konto är skyddat av ett användarnamn (din e-postadress) och lösenord som valts när du registrerade dig. Dina foton kan inte nås av någon utan dessa inloggningsuppgifter. Vi lagrar bilder på feltoleranta datorsystem men erbjuder inte garanterad arkivering.

Om du väljer att ta bort en bild kan vi inte återställa det för dig, så vi rekommenderar att du behåller en kopia av alla dina egna bilder.