Hur kan jag säga upp mig från e-postmeddelanden och SMS?

För att avsäga dig prenumerationen på våra nyhetsbrev, logga in på ditt konto och klicka här för att komma till sidan E-posthantering. Kryssa i ​" Nej tack, jag vill inte ta emot e-postmeddelanden från PhotoBox " för att säga upp prenumerationen på vårt nyhetsbrev, eller välj det andra alternativet för att få nyhetsbrev bara ett par gånger i månaden.

Observera att det tar 48 timmar innan denna ändring träder i kraft, vilket innebär att du kan få ett nyhetsbrev från oss strax efter att du har anmält dig. Om du vill sluta ta emot våra SMS-meddelanden, svara bara "STOPP" till det SMS som du mottog från oss.