Hur kan jag avsluta mitt Photobox konto?

Vi är ledsna att se dig lämna oss!

Om du önskar att avsluta ditt konto så behöver du bara logga in på ditt konto, och gå in på "Mitt konto". Klicka sedan på "Avsluta konto", och bekräfta genom att klicka på "Jag avslutar mitt konto".

Efter att ha bekräftat att du vill avsluta ditt konto med oss, kommer du inte längre ha möjlighet att logga in på ditt konto längre. Dina foton och fotoprodukter kommer även att raderas.

0 av 0 tyckte detta var till hjälp
# [MEJLA OSS](/hc/sv/requests/new) Vårt vänliga supportteam är tillgängligt för att hjälpa dig med dina frågor!
# [CHATTA MED OSS](#) Öppettider
Mån - Fre kl 09 - 13 & 14:30 - 17
Lör - Sön Stängd
# PHOTOBOX KUNDSERVICE Hittade du inte vad du sökte efter? Vi hjälper dig gärna via chatt eller e-mail.