Hur blir jag medlem på Photobox?

Det är enkelt och gratis att registrera sig som medlem hos oss. Klicka på "Mitt konto" upp till höger på sidan, och klicka sedan på "Skapa konto" för att fylla i dina kontouppgifter. Vi rekommenderar dig att läsa våra villkor innan du skapar ditt konto.

Om den epost-adress du valt redan är i bruk, så kommer du att bli ombedd att logga in istället. Om du har glömt ditt lösenord så behöver du inte oroa dig. Du kan be om ett nytt lösenord genom att klicka på "Glömt lösenord?".