Hur kan jag kontrollera mitt beställningsstatus?

Du kan kontrollera status för din beställning i "Mina senaste beställningar".

Där ser du vilken status din beställning har:

Under behandling - vi har tagit emot din beställning och den är under behandling.

Delad - din beställning skickas i delleveranser och en del av beställningen är avsänd.

Avsänd - hela din beställning har överlämnats för transport.

Avbeställd - din beställning har annullerats.

Ändra min beställning - du kan ändra eller annullera din beställning inom 30 minuter från det att du gjort din beställning.

Unpaid/Obetald - vi har ännu inte tagit emot din betalning och din beställning är inte under behandling. Först efter det att vi tagit emot din betalning går din beställning till produktion. Du behöver göra ett nytt beställningsförsök. Klicka på den orange ikonen BESTÄLL PÅ NYTT för att genomföra beställningen eller gå tillbaka och lägg varorna på nytt i din kundvagn. När betalningen gått igenom visas ditt beställningsnummer och TACK FÖR DIN BESTÄLLNING på din skärm.

Återbetald - din beställning har återbetalats.

# [MEJLA OSS](/hc/sv/requests/new) Vårt vänliga supportteam är tillgängligt för att hjälpa dig med dina frågor!
Vi svarar dig inom 72h # [CHATTA MED OSS](#) Öppettider