Vilka leveransmetoder är tillgängliga?

Vi har två huvudleveransmetoder för levererade varor

Standardleverans:
Standardleveranstiden är 3-7 arbetsdagar. Du hittar mer information nedan, under "Produktions- och leveranstider".

Expressleverans:
För alla expressleveranser med DHL Express tillkommer en extraavgift per beställd produkt. Genomsnittlig leveranstid är 2 arbetsdagar. Du hittar mer information nedan, under "Produktions- och leveranstider”.

 

För mer information, klicka här.

 

0 av 0 tyckte detta var till hjälp
# [MEJLA OSS](/hc/sv/requests/new) Vårt vänliga supportteam är tillgängligt för att hjälpa dig med dina frågor!
# PHOTOBOX KUNDSERVICE Hittade du inte vad du sökte efter? Vi hjälper dig gärna via e-mail.