Var är min beställning ?

Genomsnittlig leveranstid för våra produkter är 3-7 arbetsdagar med standardleverans. Därutöver tillkommer en produktionstid som varierar beroende på den proukt du har valt.

Med DHL-expressleverans är leveranstiden istället 24-48 timmar (exklusive helger och högtider). För att se mer specifik information kring produktions- och leveranstider för olika produkter kan du klicka HÄR.

Skickas din beställning med spårningsnummer kan du hitta detta i det bekräftelsemejl som skicksts till dig samt under Mitt konto > Mina beställningar, och där kan du även se när din beställning har skickats från vårt kontor.

Om du inte har mottagit din beställning 9 vardagar efter att den har skickats till dig så kan du gärna kontakta vår kundtjänst.