Kan jag ansluta mitt Facebook- och Photobox konto?

Du kan ansluta ditt Facebook-konto till ditt Fotobox-konto via" "Mina inställningar" ", genom att klicka på "Anslut" nedan" Facebook-kontoanslutning". Detta gör det möjligt för dig att logga in på ditt Photobox-konto med samma inloggningsinformation som du använder när du loggar in på Facebook.

För att dela dina fotoboxfoton på Facebook måste du dock dela ditt album.

Du kan också välja att ladda upp dina Facebook-foton till ditt Fotobox-konto genom att klicka på "Ladda upp" högst upp till höger på vår hemsida.