Hur flyttar jag mina foton från min tillfälliga fotomapp till en ny eller existerande fotomapp?

Dina foton i din tillfälliga fotomapp kommer att finnas på ditt konto i 30 dagar, från det att du laddar upp dina foton. Efter denna tiden så kommer dina foton att raderas automatiskt. Vi rekommenderar att du skapar nya fotomappar att lagra dina foton i permanent.

För att flytta dina foton från din tillfälliga fotomapp till en ny eller existerande mapp, logga in på ditt konto, klicka på ditt namn högst upp på sidan och sedan på "Mina fotomappar".

Följ sedan dessa steg:
1) Gå till din tillfälliga fotomapp genom att klicka på "Min tillfälliga fotomapp".
2) Välj "Flytta till en annan fotomapp" från rullmenyn, och klicka på "Gå vidare".
3) Välj en av dina mappar från listan, eller skapa en ny fotomapp genom att klicka på "Ny fotomapp".
4) Klicka till slut på "Spara" - nu är dina foton flyttade!

0 av 0 tyckte detta var till hjälp
# [MEJLA OSS](/hc/sv/requests/new) Vårt vänliga supportteam är tillgängligt för att hjälpa dig med dina frågor!
Vi svarar dig inom 72h # [CHATTA MED OSS](#) Öppettider
Mån - Fre kl 09 - 13 & 14:30 - 17
Lör - Sön Stängd
# PHOTOBOX KUNDSERVICE Hittade du inte vad du sökte efter? Vi hjälper dig gärna via chatt eller e-mail.