Handleiding om uw canvas op te hangen

Wat zit er in de canvas uitrusting?

1 of 2 zaagtandsteunen
2 schroeven
1 haak
1 spijker
2 wandbeschermers

Ophanginstructies:

1) Kies de hangers voor uw canvas. Voor een kleine canvas heeft u enkel een zaagtandsteun nodig in het midden van de canvas en voor een grote canvas plaatst u een zaagtandsteun aan beide kanten van de canvas.
2) Schroef de haakjes op de juiste plek met de kleine schroeven.
3) Markeer met een potlood waar u de canvas wilt hangen aan de muur. Hou in de gaten dat de bovenkant van de canvas iets boven het markeerpunt uitkomt.
4) Timmer de spijker zorgvuldig op de gemarkeerde punt. Als de spijker met een kleine hoek staat zal het meeste gewicht op de muur staan.
5) Nu kunt u de canvas aan de muur hangen!

Hou er rekening mee dat de tempratuur en de vochtigheid effect kunnen hebben op de kwaliteit van uw canvas. Hang uw canvas niet op een plek met een hoge luchtvochtigheid en hang de canvas niet boven een verwarming. Om ervoor te zorgen dat de kleur kwaliteit hetzelfde blijft adviseren wij u om de canvas niet in direct zonlicht te hangen.

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
# EMAIL ONS Onze vriendelijke klantenservice staat klaar om u te helpen met al uw vragen! #CHAT MET ONS Openingstijden Ma - Vr: van 9 - 13 en van 14:30 - 17 Za - Zo: Gesloten"