Hoeveel items kan ik in één goed bestellen?

Het maximale aantal artikelen dat u in één keer kunt bestellen op onze website is 500. Wilt u meer artikelen bestellen, verdeel dan uw bestelling in kleinere batches.

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
# EMAIL ONS Onze vriendelijke klantenservice staat klaar om u te helpen met al uw vragen! #CHAT MET ONS Openingstijden Ma - Vr: van 9 - 13 en van 14:30 - 17 Za - Zo: Gesloten"
# Per telefoon Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht? Wel helpen wij u graag verder op de chat ook zou u ons een e-mail kunnen sturen.