Kan ik hetzelfde product opnieuw bestellen?

U kunt uw bestelling eenvoudig opnieuw in uw winkelmandje plaatsen door naar "Mijn bestelgeschiedenis" te gaan.

Als u op het oranje mandje naast uw bestelling klikt, wordt u naar uw winkelmandje geleid waar uw producten verschijnen.

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
# EMAIL ONS Onze vriendelijke klantenservice staat klaar om u te helpen met al uw vragen! #CHAT MET ONS Openingstijden Ma - Vr: van 9 - 13 en van 14:30 - 17 Za - Zo: Gesloten"