Waarom heeft mijn product een ander gewas als ik het in de mand plaats?

Het voorbeeld dat u kunt zien wanneer u uw product in de winkelwagen plaatst, laat niet precies zien hoe uw product wordt afgedrukt, maar toont meestal slechts één van de foto's die u bij uw creatie hebt gebruikt. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken als het voorbeeld er niet uitziet zoals u het heeft gemaakt.

Als je wilt controleren of je tevreden bent met je product voordat je het bestelt, klik dan op "Bewerken" ernaast om het weer in de creatiestudio te zien.

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
# EMAIL ONS Onze vriendelijke klantenservice staat klaar om u te helpen met al uw vragen! #CHAT MET ONS Openingstijden Ma - Vr: van 9 - 13 en van 14:30 - 17 Za - Zo: Gesloten"