Privacy & veiligheid van uw foto's

Onze regels zijn eenvoudig: uw afbeeldingen worden privé gehouden, tenzij u ervoor kiest ze te delen. U behoudt het auteursrecht op alle afbeeldingen. U dient echter onze gezond verstandregels na te leven over het auteursrecht en de gebruiksvoorwaarden. Klik op de privacy- en juridische links onderaan de pagina om ons volledige privacybeleid en het beleid voor gebruiksvoorwaarden te bekijken.

Zijn mijn foto's veilig op uw site?

Uw account wordt beschermd door een gebruikersnaam (uw e-mailadres) en wachtwoord dat is gekozen wanneer u zich aanmeldt. Uw foto's kunnen door niemand worden geopend zonder deze inloggegevens. We slaan afbeeldingen op op fouttolerante computersystemen maar bieden geen gegarandeerde archieffaciliteit. Als u ervoor kiest om een ​​afbeelding te verwijderen, kunnen wij deze niet voor u herstellen, dus we raden u aan een kopie van al uw eigen foto's te bewaren.

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
# EMAIL ONS Onze vriendelijke klantenservice staat klaar om u te helpen met al uw vragen! #CHAT MET ONS Openingstijden Ma - Vr: van 9 - 13 en van 14:30 - 17 Za - Zo: Gesloten"