Hoe kan ik de pagina-indeling wijzigen, pagina's toevoegen of verwijderen in de nieuwe editor?

1) De pagina-indeling wijzigen:
Om de pagina layout te wijzigen, klikt U op de "Lay-out husselen" knop bovenaan het Paginaindelingen tabblad in het bewerken menu en blijft U klikken tot U de gewenste layout vindt.

2) Pagina's toevoegen:
Als U pagina's aan uw boek wilt toevoegen, klik U op het pictogram voor het toevoegen van pagina's in het menu. De nieuwe dubbele pagina wordt toegevoegd na de aangeduide pagina's in uw boek.

3) Pagina's verwijderen:
Om een ​​dubbele pagina uit uw boek te verwijderen, klikt U eerst op de modus 'Alle pagina's' zodat U al uw pagina's voor U kunt zien.
Klik op de dubbele pagina die U wilt verwijderen, selecteer de optie 'Verwijderen' in het menu en bevestig uw keuze.

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
# EMAIL ONS Onze vriendelijke klantenservice staat klaar om u te helpen met al uw vragen! #CHAT MET ONS Openingstijden Ma - Vr: van 9 - 13 en van 14:30 - 17 Za - Zo: Gesloten"