Kan ik een kopie maken van mijn ontwerp?

Indien u een kopie wenst te maken van uw creaties in de nieuwe ontwerpstudio Editor, log dan in op uw account en vanuit de "Mijn ontwerpen" pagina opent u het boek / de kalender die u wilt kopiëren. Dit zal de ontwerpstudio openen waar u deze zal kunnen kopiëren.

In de ontwerpstudio:

• Klik op het "menu" (drie horizontale lijnen) in de linkerbovenhoek.

• Klik op "Ontwerp kopiëren" en bevestig uw keuze.
• De kopie van uw ontwerp, zal standaard de naam "Kopie van…" krijgen, maar u kan deze naam wijzigen.
• Eenmaal dat u de naam van de kopie heeft opgeslaan, blijft de kopie open in de ontwerpstudio.
• Om terug te gaan naar het originele ontwerp klikt u op de "Mijn ontwerpen" link in de ontwerpstudio. Dit zal u naar de "Mijn ontwerpen" pagina leiden, waar u zowel het originele ontwerp, als de kopie, zal terugvinden.

Let wel: De kopiëer optie wordt actief zodra het origineel voor een eerste keer is opgeslaan. Het zal inactief blijven voor gast (niet ingelogde) gebruikers.

Indien u een kopie wenst te maken van: Fotoboek Kleine Momenten, Persoonlijk Schrift of Fotoboek Mijn Eerste Foto en andere gepersonaliseerde producten, dan kan u deze direct vanaf de "Mijn ontwerpen" pagina kopiëren.