Kan ik mijn creaties en foto's delen op mijn facebook-pagina?

U kunt uw favoriete fotoalbums en boeken op uw Facebook-pagina plaatsen, en het is heel eenvoudig!

Log in op uw PhotoBox-account en klik op "Mijn albums" of "Mijn creaties", afhankelijk van wat u wilt delen. Klik vervolgens op "Posten op Facebook" onder het boek of album dat u wilt delen, en er verschijnt een pop-up waarin u kunt inloggen met uw Facebook-inloggegevens en uw bericht kunt bewerken voordat u het op uw prikbord plaatst.

Houd er rekening mee dat uw browser pop-ups moet toestaan ​​om dit te doen.

*Deze optie momenteel niet beschikbaar is voor de creaties die in de nieuwe editor zijn gemaakt.