Hvordan ændre jeg layout og baggrundsfarve i min bog?

Voor boeken gemaakt in onze oudere studio: For at ændre layoutet på dine sider kan du trykke hvor der står ''layout'' i værktøjslinjen umiddelbart under din bog. Her kan du se alle de layouts tilrådighed og filtrere dem afhængig af antal sider via drop down menuen til venstre.

Når du har fundet et passende layout trækker du det bare op på den ønskede side. Baggrundsfarven er samme fremgangsmetode, du trykker blot på ''baggrunde'' umiddelbart under bogen og trække den ønskede farve ind på din side.

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
# [EMAIL ONS](/hc/nl-be/requests/new) Onze vriendelijke klantenservice staat klaar om u te helpen met al uw vragen! # [CHAT MET ONS](#) Openingstijden
Ma - Vr: van 9 - 13 en van 14:30 - 17
Za - Zo: Gesloten
# KLANTENSERVICE PHOTOBOX Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht? Wel helpen wij u graag verder op de chat ook zou u ons een e-mail kunnen sturen.