Hoe han ik mijn ontwerp hernoemen?

Ontwerpen gemaakt in de nieuwe ontwerpstudio Editor:

1) Creaties gemaakt op uw computer:

In de editor bevindt zich boven uw creatie een tekstveld waar u de naam kunt schrijven of deze kunt wijzigen, als u dat wilt. Na het benoemen / hernoemen van uw creatie, klikt u op het pictogram "opslaan" aan de rechterkant.

2) Creaties gemaakt op uw mobiele apparaat:

• Klik op het "menu" (drie horizontale lijnen) in de linkerbovenhoek.

• Typ de nieuwe naam in het tekstvak en klik op het "opslaan"-icoon.

*Momenteel is het niet mogelijk om uw ontwerp te hernoemen vanaf "Mijn account > Mijn ontwerpen", maar eens dat u uw ontwerp hernoemt heeft in de studio, zal de nieuwe naam opgeslaan zijn op uw account. U zal uw ontwerp vinden onder "Mijn ontwerpen", dat u rechtstreeks vanuit de studio kan bereiken door op de "Mijn ontwerpen" link te klikken.

Ontwerpen gemaakt in de oude studio:

U kan nog steeds de ontwerpen gemaakt in de oude studio hernoemen vanaf "Mijn account > Mijn ontwerpen", Deze optie is beschikbaar onder uw ontwerp.