Kan ik mijn opgeslagen gebeurtenissen hergebruiken?

Uw persoonlijke gebeurtenissen zullen opgeslagen worden en kan u importeren naar andere kalender met de gebeurtenissen optie, zoals: Fotowandkalender A4 & A3, Bureaukalender, Kleine A5 Fotokalender Liggend & Staand, Dubbele Wandkalender en Familiekalender.

• Indien je ingelogd bent en je een nieuwe kalender ontwerpt, dan zullen je vorige gebruikte gebeurtenissen automatisch geïmporteerd worden nadat je klikt op “Opgeslagen gebeurtenissen laden”. Eigenlijk kan het zelfs zijn dat het “importeren” bericht automatisch tevoorschijn komt helemaal in het begin.

• Selecteer de gebeurtenissen die u in uw huidige agenda wilt gebruiken. Je kan altijd je persoonlijke gebeurtenissen nakijken en updaten.

• Als je uitgelogd bent, klik dan op de “Opgeslagen gebeurtenissen laden” knop en de gebeurtenissen kolom, dan word je gevraagd in te loggen en daarna loopt dit automatisch. Je kan ook opnieuw herladen op elk moment door opnieuw op de knop te drukken terwijl u ingelogd bent.

*Let op: U kunt ook opgeslagen evenementen importeren uit kalenders die zijn ontworpen in de oude ontwerpstudio.