Hoe selecteer of wijzig ik de start maand van de kalender?

De eerste stap bij het maken van uw gepersonaliseerde agenda is het selecteren van uw start maand en dit kan elke maand van het jaar zijn. U kunt meestal een startdatum selecteren tot 6 maanden vooruit.

Voor kalenders die in de nieuwe editor zijn gemaakt :
Geldt dat je de beginmaand en het beginjaar van je kalender al op de productpagina moet selecteren. Het is op dit moment nog niet mogelijk deze opties in de studio te veranderen.