Wat is photodays en hoe werkt dit?

Om uw kalender of agenda een meer persoonlijk karakter te geven, kunt U onze Photodays-functie (tegen een meerprijs) gebruiken om belangrijke dagen gedurende het jaar te markeren. Met deze functie kunt U uw eigen foto's en tekst op de datums van de maand in de kalender of agenda toevoegen.

1) Om een foto toe te voegen op een specifieke datum:

- klik op de datum in het ontwerp
- klik de gewenste foto aan die U wil toevoegen (dit zal verschijnen in het foto-diafragma)
- klik op 'Voltooien'

Als je je foto wilt verwijderen, klik je op "Foto verwijderen" (in het tabblad "Fotodagen" in het menu aan de linkerkant).

2) Om een tekst toe te voegen aan een specifieke datum:

- klik op de datum in het ontwerp
- markeer de tekst 'Evenement toevoegen' in het ontwerp (deze moet in het roze frame terug te vinden zijn)
- selecteer de optie "Evenementen bewerken" aan de linkerkant
- voeg tekst in het tekstveld daaronder in
- klik op 'Voltooien'

3) Om gebeurtenissen of markeringen te verwijderen:

- klik op de datum met een gebeurtenis in de creatie
- selecteer de gebeurtenis in de creatie (deze moet in het roze kader staan)
- selecteer aan de linkerkant de optie "Evenementen bewerken"
- klik op "Evenement verwijderen" (linkerkant )
- klik op 'Voltooien'

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1