Hoe kan ik mijn creatie in een nieuwe editor bewerken?

De lay-outs, achtergrond en afbeeldingen kiezen

Linksboven in onze nieuwe editor, hebt u het paneel met opties waaruit u kunt kiezen: lay-outs, achtergrond en afbeeldingen.

1) De pagina-indelingen: in het geval van het maken van een boek kunt u het aantal foto's filteren dat u op de pagina wilt plaatsen door het "Aantal foto's" te selecteren. Als u uw eigen lay-out wilt maken, kunt u dit doen door te klikken op het symbool van de afbeelding in het menu (zie hieronder) en de afbeeldingsgrootte te bewerken.

Als u de lay-out van een momenteel geselecteerde pagina op alle pagina's wilt toepassen, klikt u op deze optie in het menu in het lay-outtabblad (aan de linkerkant).

2) De achtergronden: de nieuwe editor biedt u een mooie verscheidenheid aan achtergrondkleuren om uit te kiezen. Als u één achtergrondkleur op alle pagina's wilt toepassen, klikt u op de optie "Deze kleur instellen voor alle pagina's".

3) De illustraties: de laatste bewerkingsoptie is de selectie van grafische versieringen. Selecteer de gewenste (n) en sleep ze naar uw creatie. Je kunt ze ook bewerken vanuit het menu dat aan de linkerkant verschijnt (als u in elke afbeelding klikt) op dezelfde manier als uw foto's.