Problemen met de betaling tijdens het betalen van mijn bestelling

Betaling geweigerd:

Als uw betaling met Visa, Mastercard, American Express, Paypal niet is gelukt, controleer dan of u de juiste kaartgegevens heeft ingevuld . Als de volgende gegevens namelijk onjuist zijn, wordt uw betaling geweigerd

- Type kaart
- Kaart
- Vervaldatum
- Verificatie nummer (aan de achterkant van uw kaart)

Indien uw kaart nog steeds niet geaccepteerd wordt, raden wij u aan om PayPal als betaalmethode te kiezen.
Indien u nog geen bestelling kan plaatsen via PayPal, in dat geval adviseren wij u om van internet browser te veranderen. bijvoorbeeld Chrome of Safari te gebruiken.

LET OP: We raden u af om de “terug” knop van uw browser te gebruiken of het browserscherm te sluiten eens u de betalingsprocedure hebt gestart omdat dit ervoor kan zorgen dat u tegoeden verliest. Wanneer u de betalingsprocedure wilt annuleren raden we u aan om de hiervoor bestemde knop van de betalingssoftware te gebruiken. Indien u toch een tegoed bent verloren kan u steeds onze klantendienst raadplegen.

Internationale transacties:

Om veiligheidsredenen kunnen wij geen credit card betalingen accepteren in de volgende landen: Algerije, Bulgarije, China, Ghana, Indonesië, Marokko, Nigeria, Pakistan, Rusland en Tunesië.

Werkt het nog niet? Hier is wat u kunt doen:

Als uw creditcard betaling of PayPal transactie nog niet voldaan neem dan contact op met onze klantenservice.

Om een schermafbeelding te maken:

1) Klik op de 'Print Screen' -toets op uw toetsenbord om een scherm afbeelding te maken.
2) Open MS Office Word of een vergelijkbaar programma en plak de schermafdruk.
3) Sla je screenshots op een gewenste locatie op uw computer.
4) Verzenden naar onze Klantenservice."