Kan ik mijn afleveradres wijzigen, of de artikelen naar iemand anders sturen?

Voordat u uw bestelling plaatst

1) Als u uw bestelling naar een ander adres wilt sturen dan uw factuuradres (bijv. Naar een vriend, familielid of uw bedrijf):

In je winkelmandje, waar je bezorggegevens onder je producten verschijnen:

1) Klik op "Wijzigen" naast uw bezorggegevens.

2) Klik vervolgens op "Nieuw adres toevoegen".

3) Voer uw nieuwe afleveradres in en sla het op. Het nieuwe afleveradres wordt aangevinkt. Uw factuuradres verandert echter niet.

2) Als u uw woonadres wilt wijzigen (u bent bijvoorbeeld verhuisd):

U kunt uw adres op uw account op elk moment wijzigen in "Mijn profiel". De volgende keer dat u een bestelling plaatst, is dit uw standaard bezorg- en factuuradres.

U kunt het afleveradres ook wijzigen terwijl u uw bestelling in uw winkelmandje plaatst:

1) Klik op de knop "Wijzigen" naast je naam in het winkelmandje.

2) Klik nogmaals op de knop "Wijzigen". U wordt naar een andere pagina geleid, waar u uw nieuwe adres kunt invoeren en opslaan. Houd er rekening mee dat dit adres ook automatisch wordt geregistreerd als uw factuuradres.

* Als dit uw eerste bestelling is, zal het winkelmandje u vragen eerst uw factuuradres in te voeren terwijl u op "Afrekenen" klikt. Nadat u uw factuuradres heeft ingevoerd, wordt dit laatste automatisch gekozen als uw afleveradres en wordt u naar de betaalpagina geleid.

Na het plaatsen van uw bestelling

Indien u na het plaatsen van uw bestelling het afleveradres wilt wijzigen, kunt u uw bestelling binnen 30 minuten annuleren en wijzigen via "Mijn recente bestellingen". Wanneer u dit doet, wordt u teruggestort op uw PhotoBox-account, zodat u zonder extra kosten opnieuw kunt bestellen.

Uw bestelling wordt opnieuw in uw winkelmandje geplaatst en van hieruit kunt u doorgaan naar "" Afrekenen "" waar u het afleveradres op de hierboven vermelde manier kunt bijwerken. Bevestig vervolgens nogmaals uw bestelling.
Bekijk deze FAQ voor meer informatie over het wijzigen van een bestelling.