Wijzig of annuleer uw bestelling

Binnen 30 minuten na het plaatsen van uw bestelling.

Gedurende de eerste 30 minuten kunt u uw bestelling rechtstreeks op de afreken/ kassa pagina op bestelling aanpassen klikken. U zal dan 2 opties te zien krijgen: Annuleer of Wijzig uw bestelling. Over het algemeen u kunt het ook vanuit uw Photobox account doen. U gaat naar uw bestel historiek menu en dan klikt u op '' Mijn bestelling wijzigen'' .

U krijgt twee opties : annuleer uw bestelling of breng hier wijzigingen in aan. Je zult je meest recente bestelling vinden, en onder zijn status kun je klikken op "Wijzigen van je bestelling", wat je dezelfde twee opties zal geven. Wanneer u uw bestelling annuleert, wordt het bedrag teruggestort op uw Photobox-account en wordt dit bedrag automatisch van uw toekomstige bestellingen afgetrokken.

Als u in plaats daarvan wilt worden terugbetaald aan de door u gekozen betalingsmethode, neem dan contact met ons op zodat we u kunnen helpen. Als u ervoor kiest om uw bestelling te wijzigen, wordt uw bestelling gestopt, geannuleerd en automatisch weer in uw winkelmandje geplaatst. Je wordt ook terugbetaald aan je PhotoBox-account, zodat je opnieuw kunt bestellen na het wijzigen van je bestelling.

Als u nu uw winkelmandje opent, ziet u dat het bestelbedrag is afgetrokken en kunt u de gewenste wijzigingen aanbrengen voordat u de volgorde wijzigt door "Bewerken" naast uw product te selecteren. Houd er rekening mee dat als u bij het eerste bestellen een promotie code hebt gebruikt, dat u dit opnieuw zal moeten invoeren.

Na 30 minuten na het plaatsen van uw bestelling.

Na 30 minuten beginnen we met het afdrukken en verwerken van uw bestelling, waardoor het niet meer mogelijk is om deze vanuit uw account aan te passen. Als u nog steeds wijzigingen in uw bestelling wilt aanbrengen, kunt u contact met ons opnemen, maar helaas kunnen we u niet garanderen of uw bestelling op dit moment gewijzigd of geannuleerd kan worden.