Kan ik mijn boek met de hand schrijven?

Dat kan! Selecteer een lay-out om de hoeveelheid ruimte aan te passen die u nodig hebt om in te schrijven, of laat pagina's leeg als u dat wilt. Het is het beste als u zich aan een witte achtergrond houdt, en bedenk dat het papier een glanzende afwerking heeft, zodat u wellicht een pen moet gebruiken die geschikt is voor schrijven op glanzende oppervlakken (een schrijfpen met fijne punt is ideaal).