Kan ik de maat van mijn canvas wijzigen?

Helaas is het niet mogelijk om het formaat van je canvas te veranderen als je eenmaal in de creatiestudio bent.

Als u een ander canvasformaat wilt selecteren, moet u het aanmaakproces vanaf het begin starten.​

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
# [EMAIL ONS](/hc/nl-be/requests/new) Onze vriendelijke klantenservice staat klaar om u te helpen met al uw vragen! # [CHAT MET ONS](#) Openingstijden
Ma - Vr: van 9 - 13 en van 14:30 - 17
Za - Zo: Gesloten
# KLANTENSERVICE PHOTOBOX Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht? Wel helpen wij u graag verder op de chat ook zou u ons een e-mail kunnen sturen.