Kan jeg lave en kopi af min kreation?

Hvis du ønsker at lave en kopi af dine kreationer lavet i den nye editor, skal du logge ind på din konto og fra siden "Mine kreationer" åbne den bog / kalender, du vil kopiere. Dette åbner editoren, hvor du kan duplikere den.

I editoren:

• Klik på menyn (tre vandrette linjer) längst upp till vänster

• Klik på "Dupliker kreation" og bekræft dit valg.
• Som standard vil din kreation blive navngivet som "Kopi af ...", men du kan ændre navnet.
• Når du har gemt duplikeringens navn, forbliver den duplikerede kreation åben i editoren.
• For at vende tilbage til den oprindelige kreation skal du klikke på linket "Mine kreationer" i editoren. Dette fører til siden "Mine kreationer", hvor du finder dine originale og de duplikerede kreationer.

Bemærk: Dobbeltindstillingen bliver aktiv, når den oprindelige kreation er gemt for første gang. Det forbliver deaktiveret for gæstebrugere (ikke logget ind).

Hvis du ønsker at lave en kopi af: Lille øjeblikke-bog, personlig træningsbog eller Min første baby-fotobordbog og andre personlige produkter, kan du kopiere dem direkte fra siden "Mine kreationer".