Hvordan kan jeg beskærer billedet på mit lærrede?

Når du opretter dit lærrede og placere billedet på det, vil fotoet automatisk tilpasse tl det størrelse lærrede du har valgt. Hvis fotoet og lærredet har samme aspekts ratioer vil hele fotoen være synligt på lærredet. Skulle det dog desværre ikke matche formatet vil du desværre se en del af fotoet mangle på lærredet.

Hvis du ønsker at beskære anderledes can du benytte dig af zoom funktionen som vil fremgå under lærredet når du klikker på billedet. Tryk og hold efter følgende på billedet så du kan trække det rundt så det placeres som ønsket.

Hvis du ikke ønsker dit billede værende beskåret kan du prøve at zoome ud i stedet for. Hvis hele billedet forsat ikke kan ses, kan du eventuelt forsøge med en anden størrelse lærrede, eventuelt i andet format, hvis nogle af dem matcher dit billedes format.

Vær opmærksom på at dele af dit foto vil blive printet på siderne af lærredet hvis du vælger ''trykte kanter''. Hvis du vælger 'hvide kanter' i stedet vil dit lærrede have hvide kanter og dit foto vil kun blive printet på forsiden af lærredet med udover en enkelt centimeter eller to der forsat vil være trykt på kanten.