Kan jeg dele mine kreationer og fotos på min Facebook-side?

Du kan sende dine foretrukne fotoalbum og bøger på din Facebook-side, og det er meget simpelt!

Log ind på din PhotoBox-konto, og klik på "Mine album" eller "Mine oprettelser" afhængigt af hvad du vil dele. Klik derefter på "Send til Facebook" under den bog eller det album, du vil dele, og et pop op-vindue vises, hvor du kan logge ind med dine Facebook-legitimationsoplysninger og redigere dit indlæg, før du sender det på din væg.

Bemærk: at din browser skal tillade pop op-vinduer at gøre dette.

Denne indstilling er ikke tilgængelig for kreationer lavet i ny editor.