Personlige Fotoaske i tenn egenskaber

Opbevar alle dine yndlingssager, fra blyanter til strikningssæt i vores nye personlige tinbokse. Vælg mellem to former (rektangulære med bløde kanter og runde) og placer det specielle billede på låget på din kasse for at gøre det unikt.

Vores dåser fås i følgende dimensioner:

• Lille rektangulær tin: 18,6 cm x 7,6 cm x 2,4 cm
• Rund form: 15 cm (diameter) x 5 cm
• Stor rektangulær tin: 19,8 cm x 12,8 cm x 5 cm

Styrken og modstanden i vores dåser sikres af den høje kvalitet blikplade, der bruges til at fremstille dem. Vi anbefaler dig at rengøre dine dåser med en fugtig, blød, ikke-slibende klud og tørre dem hurtigt efter rengøring for at reducere kontakt med væsker.

Vær opmærksom på, at dette produkt ikke er ridsefast, da du måske ønsker at bruge dem til opbevaring af skarpe genstande.

* Bemærk, at dette produkt ikke er certificeret til opbevaring af mad og væsker. Den er ikke egnet til mikrobølgeovn og kan ikke sættes i opvaskemaskine. Hold dig væk fra ild og varmekilder.