Huskespil information

At spille hukommelsesspil har aldrig været mere personligt end nu!

I Fotoboks har vi skabt et helt nyt produkt til dig: huskespil (memory®). Det fås i et sæt på 24 eller 72 spillekort, som giver dig mulighed for at bruge henholdsvis 12 eller 36 forskellige fotos til at oprette et unikt sæt hukommelsespar.

Det er kvalitet garanteret af Ravensgurger Puzzle, der producerer dette produkt til os. Kortene er lavet af en tyk, robust pap, der er velegnet selv til små børn.

Hvordan opretter jeg et huskespil?

Når du har besluttet, hvilket sæt du vil oprette, bliver du bedt om at vælge og uploade dine fotos. Du kan vælge den rigtige mængde fotos (12 eller 36) fra starten, eller du kan uploade flere fotos, end der er behov for dit produkt, og beslutte under oprettelsesprocessen, hvilke fotos du vil bruge.

Vær opmærksom på, at hvis du vælger flere fotos, vil de første 12 eller 36 fotos blive brugt til din oprettelse. Du kan se underretningen om dette i oprettelsesstudiet. Hvis du vil ændre dine fotos, kan du trække og slippe dem manuelt.

Sættet med hukommelseskort leveres i en dåseæske med et personligt låg. Bemærk, at du ikke kan vælge fotoet til låget, men billedet vælges kun blandt de billeder, du har brugt til din oprettelse.

Du kan starte dit perfekte hukommelsesspil her.