Er et ophængningssæt inkluderet med min?

Et ophængningssæt er altid inkluderet, når du køber et af vores lærred med den Luksus tykkelse eller med vores indrammet lærred.

Hvis du foretrækker Classic-tykkelsen, kan du tilføje hængesættet mod et mindre gebyr. Du bliver spurgt, om du vil tilføje hængesættet, når du har oprettet dit lærred, og du klikker på "Bestil" i øverste højre hjørne.

Hvis du har brug for instruktioner til hængning af dit lærred, kan du finde dem her.