Bordskånere Med Foto produktdetaljer

Vores personaliserede Bordskånere Med Foto kommer i en pakke på fire, så du kan vælge op til 4 forskellige fotos til hver dalbane. Underdelen er lavet af melamin, der kan aftørres, og den nederste del er lavet af skridsikker kork.

De fås i en størrelse: 9,5 x 9,5 cm og er 0,4 cm tykke og har buede afrundede kanter.

Vores coasters kommer indpakket i en flot, beskyttende og trykt gaveæske, så de kan lave en perfekt gave til enhver. Hvis du ønsker at oprette dine coastere, kan du lave herfra.

Råd om vedligeholdelse:

Tør dine underlag af med en fugtig klud og tør dem lige derefter. Vi anbefaler dig at opbevare det på et tørt sted, da fugtigheden kan påvirke materialets kvalitet.