Personlig Foto-pude detaljer

Vores fotopuder har et personligt frontcover, hvor du kan tilføje dine egne fotos og tekst. Du kan vælge mellem to forskellige stoffer (lærred og ruskindeffekt), fire forskellige størrelser og 17 forskellige temaer. Du kan udskrive dine billeder på den ene eller begge sider.

Fyldet er lavet af 100% polyester og kan fjernes fra puden. Pudebetræk skal vaskes og stryges udefra (vask anbefales ved 30 °).

Klik her for at oprette din egen personlige fotopude.