Personlige Forklæde med foto produktdetaljer

Vores nye personaliserede fotoforklæde fås i en størrelse (80 cm lang x 62 cm bred) og i en farve (naturlig off-white). Det har en cirkel på forsiden, hvor dit valgte billede udskrives, og du vil også være i stand til at tilføje en tekst (synlig under billedet). Der er en stor lomme midt på forklædet.

Den er lavet af 95% polyester og 5% bomuld, vejer 350 g og har en justerbar metal spænde. Klik her for at oprette dit personlige forklæde.

Vaskeanvisning:

Du kan vaske dit forklæde fortrinsvis ved temperaturer på 30 grader for at beskytte kvaliteten af ​​udskrivningen. Forsøg venligst at undgå tørretumbleren, og sørg for den første vask inden brug for bedre absorption af væsker. Du kan stryge det ved lav temperatur.