Information om Fotostrimler

Vores nye fotoboksstrimler giver dig mulighed for at udskrive fire forskellige billeder på samme strimmel. Strimlen er 56 x 195mm stor og fås i to layouts: med eller uden billedtekster. Du kan bestille 1 strimmel (med fire forskellige fotos) eller en pakke med 3 eller 5 strimler.

Når du bestiller en pakke strimler, har du to muligheder:
a) sæt forskellige strimler på hver strimmel
b) gentag de samme fotos på hver strimmel (i tilfælde af at du vil give dem en gave). I så fald skal du tilføje de samme fotos på hver stribe manuelt (det gøres ikke automatisk).

Ændring af layout:

1) Når du opretter 1 stribe, skal du klikke på layoutfanen på venstre side i skabelsesstudiet og klikke på det valgte layout. Layoutet ændres automatisk.

2) Når du opretter en pakke strimler, skal du klikke på fanen layout på venstre side i skabelsesstudiet og trække det valgte layout manuelt til din oprettelse.

Hver ordre med kabinebånd kommer med en brugerdefineret kraftkonvolut (rækkefølgen på 1 strimmel kommer i 1 konvolut, og rækkefølgen af ​​en pakke strimler kommer også i 1 enkelt kuvert).